Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Szolgáltatásaink

Ingyenes ajánlatkészítés

Cégünk a megadott ablak méretek, vagy felmérés után ingyenesen készíti el az Ön nyílászáró árajánlatát akár több kategóriára vonatkozóan is . Az árajánlatkérésben segítségére lesz árajánlatkérés menüpontunk. 

Ingyenes felmérés

A Best Door Magyarország Kft. vállalja a nyílászáró cserét megelőző felmérést. Az elfogadott árajánlatok felmérése ingyenes, amennyiben az árajánlatunkat felmérésünk alapján szeretné elkészítetni 8,000 Ft+Áfa díjat számítunk fel, amit megrendelés esetén teljes összegben jóváírunk

Házhoz szállítás

Kevés átlagos család rendelkezik teherautóval, főként olyannal, ami alkalmas ablakok - nyílászárók szállítására. Bízza ránk a szállítás leszervezését! Munkatársaink és szállító partnereink több éve végzik nyílászárók szállítását, így szolgáltatásukat igénybevéve problémamentes lesz a szállítás. A garanciák és problémák nagy része a szakszerűtlen szállításból fakad. Kerülje el a problémákat és rendelje meg szakszerű házhozszállítás szolgáltatásunkat, ahol a teljes felelőség minket terhel. 

Nyílászáró - ablak csere

Ha megszületet a döntés, hogy a régi ablakot kicseréli, forduljon bizalommal hozzánk. Szakembereink a nyílászáró szakszerű bontását követően kérésre a hulladékot elszállítják és az ÚJ ABLAKOT garanciával beépítik. 

Ablak beépítése szabad nyílásba

Ha a kőműves elkészült a falakkal, bekerültek az áthidalók és már a tető is fent van, akkor eljött a ablakok ideje. Szakembereink a megfelelő technológiával elvégzik a nyílászárók beépítést és beállítását. Minden szolgáltatásunk garanciális, azaz az ablak beépítés is teljeskörű garanciával történik.   

Takarólécezés

Beépítés során a fal és a ablakkeret között szerelési hézag keletkezik, aminek eltakarása un. takarólécezéssel is megoldható. Léteznek különböző színű, méretű és formájú takarólécek, amit igény esetén a szállítás időpontjára biztosítunk és szakszerűen felszerelünk. 

Rovarháló szerelés

Zavarja a sok légy, csipkedik a szúnyogok? Rendelje ablakait rovarhálóval és zárja ki a bogarakat otthonából. Természetesen meglévő ajtóra, ablakra is vannak rovarháló megoldásaink, amiket szakszerűen és garanciával be is építünk.  

Redőnyök, Árnyékolók szerelése

Zárja ki a kánikulát otthonából! Redőnyeinkkel, illetve árnyékolás technológiai eszközeinkkel jelentősen kellemesebbé teheti otthonát a nyári hónapokban. Rendelje meg árnyékolóját és szereltese be szakszerűen, garanciával. 

Párkányozás

Vállaljuk a ablakok beépítésekor vagy azt követően párkányok és belső könyöklők szakszerű felszerelését. 

Helyreállítás, felújítás

Igény esetén, tapasztalt építőipari partnereinkkel vállaljuk a bontásnál, beépítésnél keletkező javítási munkák elvégzését. Partnereink tapasztalt építőipari vállalkozók, így akár a festést és tapétázást is el tudjuk vállalni. 

Garanciális ügyintézés

A garancia fontos dolog. Cégünk minden egyes garanciális bejelentést kivizsgál és jegyzőkönyvez. A felmerülő problémákat nem csak elhárítjuk, de felhasználjuk cégünk minőségpolitikájának továbbjavítására.