Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Műanyag redőny

Műanyag Redőny

A legkeresettebb redőny típus

Műanyag redőnyA külsőtokos műanyagredőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező és igen sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető és könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.

 

redőnytok, Lindab tokszerkezet, belül csapágyazott tengely, a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függetlenül belülről is látszódhat. Vakolható tokos kivitel is alkalmazható új építkezéseknél vagy felújításoknál.

redőny lefutó ugyan olyan keskeny mint az alumínium esetén: 22 x 53 mm, gumírozva van a csendes működés érdekében, nem kopog az erős szélben sem.

redőny lamellák 37 mm-es UV stabil műanyag lécek, mely 9 színárnyalatban rendelhetőek.

Az utolsó végzáró redőnyléc gumírozva van a pormentes záródás érdekében, rejtett ütközővel ellátva. A műanyag redőny alap kivitelben gurtnis automatával készül, a gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik.

redőny lamellaA felhúzott redőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel, falon kívüli vagy falba süllyesztett redőny gurtni behúzó automatával oldható meg. Zsinóros kivitelben is rendelhető.

A redőnytok, a redőny lefutó és a záróléc fehér illetve sötétbarna lehet, bármelyik redőnyléccel kérhető.

műanyag redőny színek

 Külsőtokos műanyag redőny változatok:

A külsőtokos műanyag redőny (elé épített redőny), a legkeresettebb redőnyfajták egyike, mivel ára igen kedvező, és számos előnnyel rendelkeznek. A műanyag redőny típusok több féle műszaki tartalommal rendelhetők, így cégünk minden igényt ki tud szolgálni. Könnyen felszerelhető, könnyen működtethető, és bármilyen tokrendszerben használható.

MS redőnyrendszer:

Lindab tok, alumínium tokvég, 37 mm-es UV fedett műanyagléc, csapágyazott speciális tengely, gumírozott záróléc ( pormentes záródás ), 22×53 műanyag kefézett lefutó ( nagy szélben sem kopog.). Gurtnis és zsinóros kivitelben is rendelhető.

MSK redőnyrendszer:

Lindab tok, alumínium tokvég, 37 mm-es UV fedett műanyagléc, csapágyazott speciális tengely, gumírozott záróléc ( pormentes záródás ), 40×53 dupla műanyag kefézett lefutó ( nagy szélben sem kopog.), üvegszálas integrált rovarháló. Gurtnis és zsinóros kivitelben is rendelhető.

Választható színek:

● Szerkezet szín: Fehér, Barna
● Lamella színe: Fehér, Krém, Barna, Kongóbarna, Aranytölgy, Sötéttölgy, Világostölgy, Bézs, Szürke, Mogyoró, Átlátszó, Hőszigetelt fehér