Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Alumínium redőny

Alumínium redőny

Alumínium redőnyök

Alumínium redőnyAz alumínium redőny legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrész alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt, a feltolásgátló pedig  megakadályozza az illetéktelen behatolást otthonába. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a lakás színéhez.

redőnytok alumíniumból készül, és belsejében horganytengelyt használunk, ami a könnyebb mozgatás érdekében kétoldalt csapágyazva van. Az utólag felszerelhető külsőtokos kivitel mellett, egyre gyakoribb új építkezéseknél illetve felújításoknál a vakolható tok alkalmazása, esztétikusabb, hisz a tok teljes mértékben elrejthető a falban.

redőny lefutósíne: 22 x 53 mm, anyaga alumínium, melynek belsejét speciális gumikéderrel látjuk el, ami nyáron nem lágyul el a meleg hatására, illetve télen pedig nem keményedik meg, ezáltal a redőny működtetéssel járó zajt is lecsökkenti.

redőnylamella 37 mm-es kettősfalú alumínium lécből készül, poliuretán habbal (környezetbarát) van kitöltve, ami biztosítja a redőny kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságait, így a hőszigetelési értékük eléri a K=1,1 W/m2K, zajszigetelési értékük pedig 36 dB.

 

Ellenálló, hosszú életű és betörésbiztos, a kiváló minőségével, az optimális hő- és hangszigetelésével tűnik ki az Alukon alumínium redőny lamella. 5,95 m2 méret felett ajánljuk a 42 mm-es lécet. A folyamatos megvezetést a redőnylefutósínben, a redőnylamellák végén elhelyezett arriterek biztosítják. A redőnyléceket egy extrudált alumínium záróléc követ, mely rejtett ütközővel van ellátva, ez még jobban fokozza a redőny stabilitását. A redőnyzáróléc vége gumírozott a pormentes záródás végett.

Minden alumínium redőnyünk feltolásgátlóval van ellátva, a biztonság fokozható egy úgynevezett felső acélretesz beépítésével, így már egyáltalán nem lehet a redőny alá nyúlni.

 

Az alumínium redőny tulajdonságai:

Alumínium redőny előnyei

Stabilitás: az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyag, hosszú élettartamú és gondozásmentes, egy hosszú távú biztos beruházás. 

Környezetbarát: FCKW mentes hab, legmodernebb festési eljárás és a TGIC mentes szinterezés környezetbarát gyártást biztosít.

Gazdaságosság: az alumínium korrózióálló, ezáltal ellenáll az időjárási hatásokkal szemben. A színtartó festékek még évek múltával is élvezhetőek, a drága után festés elhagyható. A tok, lefutó és záróléc alapszínekben (fehér és sötétbarna) rendelhető, illetve kérheti a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezve.

Redőnyeink integrálhatóak rolós üvegszálas szúnyoghálóval, nem vetemedik a napsütés illetve a meleg hatására. Optikai szempontból láthatatlan.

Színválaszték 

Széles lamella színskálánkból választhat az alap és az extra színek közül.

 

Külsőtokos Alumínium redőny:

A Külsőtokos Alumínium redőnyrendszerek legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrésze alumíniumból készül, valamint jól ellenáll az időjárás viszontagságainak. Télen és nyáron egyaránt jól hőszigetelő, valamint a biztonságtechnika is nagy szerepet játszik. Választható színeivel jól összeegyeztethető a nyílászárók, valamint az építmény színeivel.

AS redőnyrendszer:

45 0 zárt alumínium tok, alumínium tokvég, 37 mm-es Alumínium léc , csapágyazott speciális Alumínium tengely, gumírozott Alumínium záróléc (pormentes záródás), 22×53 Alumínium kefézett lefutó. Gurtnis és zsinóros kivitelben, valamint motoros és hajtókaros működtetéssel is rendelhető.

ASK redőnyrendszer:

45 0 zárt alumínium tok, alumínium tokvég, 37 mm-es Alumínium léc , csapágyazott speciális Alumínium tengely, gumírozott Alumínium záróléc (pormentes záródás), 40×53 Alumínium dupla kefézett lefutó, üvegszálas integrált rovarháló. Gurtnis és zsinóros kivitelben, valamint motoros és hajtókaros működtetéssel is rendelhető.

Választható színek:

● Szerkezet színe: Fehér, Barna, RAL, Renolit
● Lamella szín: Fehér, Krém, Krém-fehér, Barna, Kongóbarna, Aranytölgy, Sötéttölgy, Világostölgy, V.Bézs, Homokbézs, Dió, Mahagóni, Ezüst, Szürke, Moha Zöld, Bordó, Sárga, Antracit szürke, Kék, Bronz, Nyers alu

Mindkét redőnyrendszer rendelhető vakolható kivitelben is!