Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

  • icon SCHÜCO Classic - műanyag ablak
  • icon SCHÜCO - Thermo Design műanyag ablak
  • icon Panelablak megodások

schuco classic muanyag ablak


árajánlatkérésÉletünkben egyre nagyobb szerepet kap az energiahatékonyság, az ilyen jellegű megoldások éllovasa a SCHÜCO műanyag ablakrendszer. Széles választékával mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb műanyag ablakot és bejárati ajtót. Legyen az lakótelep, családi ház, vagy más létesítmény.   

Bővebben

shuco thermo design muanyag ablak


árajánlatkérésA Német prémium minőségű nyílászárókat képviseli választékunkban a SCHÜCO - Thermo Design család. A műanyag ablak és bejárati ajtó terén hatalmas tapasztalattal bíró, a termékeit folyamatos fejlesztő cég méltán képviseli a prémium kategóriát a nyílászáró piacon. 

Bővebben

muanyag ablak megoldasok lakotelepekre


árajánlatkérésRengeteg lakoteleppel találkoztunk és az ott tapasztaltakat rendszerbe fogtuk. Tekintse meg kész megoldásainkat panellakások ablakcseréire, kattintosn a képre a kerület és lakástipus szerint válassza ki az Ön lakását és küdje el ajénlatkérését részünkre.

 

Bővebben

Partnereink

Partnereink:

 

Cégünk informatikai és rendszergazdai támogatását a Corenet Kft-nek köszönhetjük!

Kollégáink több mint tíz éve dolgoznak az informatika különböző területein. Cégünket 2010-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy az évek során megszerzett tapasztalatainkkal, tudásunkkal egy egységes formába öntve, meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére álljunk.

Szolgáltatásaink az informatika minden területét lefedik, legyen szó webtárhelyről vagy rendszergazdai szolgáltatásokról. A teljesség igénye nélkül álljon itt egy felsorolás: Domain, tárhely, Virtuális szerver (VPS), rendszergazdai szolgáltatások, nyomtató karbantartás, IT infrastruktúra tervezés, kivitelezés...

Bővebb információért böngéssze honlapunkat, ahol részletes leírást talál az egyes szolgáltatásokról.

Üdvözlettel,

A Corenet.hu Kft csapata

 

Link csere program: 

Tematikus linkgyűjtemény

Köszönjük a linkcserét a http://ablak.lap.hu oldalnak

Azon építőipari lapok gyűjtőoldala, melyek ablakok gyártásával, forgalmazásával, beépítésével foglalkozik, valamint a témában egyéb hasznos információval szolgál. Az üvegezés, az árnyékolástechnika, a kiegészítő szerelvények, kilincsek kiegészítő témakörként érintőlegesen szerepelnek. Ezekhez ajánljuk az oldalon is hivatkozott társoldalakat.

www.euroland.hu

Az EuroLand cégcsoport 20 éve áll az Önök szolgáltatában. Működésünk alatt a vásárlói igényekhez való alkalmazkodásra és azok maximális kielégítésére törekedtünk.

Best Door a Beltéri ajtó szakkereskedés!


 

Forex 


 

Hungarian Web Linkgyűjtemény


 Keresned sem kell!A hasznosoldalak immáron évek óta áll a megelégedett látogatóink szolgálatában. Az egérkímélő kezdőlap tartalma a visszajelzések alapján lett összeállítva, úgy, hogy egyidőben elégítse ki a legszélesebb igényeket. Ingatlan, tanfolyam, utazás, tudakozó, chat, fórum, szerencse, társkereső, katalógus, időjárás jelentés és még sok más hasznosoldalak kategóriában válogattuk össze a világháló legjobb linkjeit. A 'linkajánló' -ban bárki beküldheti az általa igényesnek tartott és gyakran keresett oldalait, amit látogatóink, később bármikor könnyedén elérhetnek.


 

 

PR cikkekLinkajánló