Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Üvegek

Korszerű Üvegek

Low-e védelem

Üveg hőszigetelő értéke:  

A két- vagy háromrétegű korszerű üvegezés a hőszigetelés lényeges eleme. A kettős rétegű üvegezés belső, „légrés” felőli oldalát speciális bevonatú hőszigetelő réteg fedi, ez az a sokat emlegetett lágyfémbevonat, más néven: LOW-E .

A hő átbocsátási tényező értéke tovább csökkenthető, ha az üvegek közti rést ARGON gázzal töltik ki.

Továbbtökéletesített megoldás, hogy az üvegek közti alumínium távtartó üveggel érintkező felületén, van egy szigetelő anyag ezért lesz hőhídmentes, így lesz az üvegünk hő átbocsátási tényezője: U = 0,7 W/m²K. 

Vannk helyek mikor az is fontos, hogy ne engedjünk teret  kiváncsi teinteteknek, de fényre szükségünk van. Erre szolgálnak a katedrál üvegek, amikor az egyik oldaon egy a fényt áteresztő, de az átláthatóságot akadályozó üveget, un. katedrál üveget használunk.