Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Design kilincs

DESIGN KILINCSEK

Napjainkban a egyre többen áldoznak nagyobb figyelmet a lakberendezésre. Design kilincs választékunk a belsőépítészet iránt fogékony, saját lakókörnyezetükre igényes építkezők illetve lakásfelújítók számára született.
A Design kilincsek kompatibilisek a Magyarországon használatos magyar (MSZ), német (DIN), osztrák (ÖNORM) és még egy sor más szabványú zárral.
A Design kilincsek többsége rendelhető kör- és ovál rozettás, hosszúcímes címkével; ablakhoz való félkilincsként akár zárható változatban is, vagy un. "T" formában; Bejárati ajtókhoz biztonsági címmel. De ha üvegajtóhoz keres kilincset, nálunk azt is megtalálja. Az alábbi jelmagyarázatunk segít Önnek eligazodni  a kiválasztott kilincs fajtáinak értelmezésében.
 

 
                 

kilincs kivitelek

wc zár

 

 

TOALETT ELFORDÍTÓ


Diszkrét és biztonságos – majdnem minden ajtókilincs modellünk kapható toalett elfordítós változatban is. Ezekkel biztosítható a mellékhelyiségek, fürdőszobák diszkréciója, de a külső oldalon található vésznyitó funkciónak köszönhetően szükség esetén a helyiségben rekedtek egy csavarhúzó vagy fém érme segítségével egy mozdulattal kiszabadíthatók.


Az egérmutatót a kilincs fölé vezetve megjellenik a kiválasztott kilincs neve!