Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Classic kilincs

CLASSIC bejárati és ablak kilincsek!

Classic kilincsválasztékunkat a régi hagyományokat kedvelőknek állítottuk össze. Egyre többen fordítanak figyelmet lakásuk megjelenésére azaz a lakberendezésre. Classic kilincs választékunk a régebbi, hagyományőrző formák után érdeklődő megrendelőinknek ajánljuk.

A Classic kilincsek a Magyarországon használatos magyar (MSZ), német (DIN), osztrák (ÖNORM) és még egy sor más szabványú zárral kompatibilisek. A Classic kilincsek többsége rendelhető kör rozettás, hosszúcímes címkével; ablakhoz való fél kilincsként, vagy un. "T" formában; Bejárati ajtókhoz biztonsági címmel. Az alábbi jelmagyarázatunk segít eligazodni a kiválasztott kilincs fajtáinak értelmezésében.

                 

TOALETT ELFORDÍTÓ

Diszkrét és biztonságos – majdnem minden ajtókilincs modellünk kapható toalett elfordítós változatban is. Ezekkel biztosítható a mellékhelyiségek, fürdőszobák diszkréciója, de a külső oldalon található vésznyitó funkciónak köszönhetően szükség esetén a helyiségben rekedtek egy csavarhúzó vagy fém érme segítségével egy mozdulattal kiszabadíthatók.

 


Az egérmutatót a kilincs fölé vezetve megjellenik a kiválasztott kilincs neve!


 

  

 

 

KILINCSEK FELÚJÍTÁSHOZ, RENOVÁLÁSHOZ

A következő Classic kilincseket kifejezetten ajánljuk az olyan, akár műemlék jellegű épületek felújításokhoz is, ahol cél a régi, hagyományos polgári lakások eredeti stílusának megőrzése. A STEFÁNIA kilincsek ráadásul választhatók egyedi megrendelés alapján korhű, lakkozatlan felület el is, illetve ugyanebben a modellcsaládban egyedi ablakkilincsek is kaphatók.