Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

kilincsek

Kilincsek 

MODERN KILINCS

Napjainkban a egyre többen áldoznak nagyobb figyelmet a lakberendezésre. Modern kilincs választékunk a belsőépítészet iránt fogékony, saját lakókörnyezetükre igényes építkezők illetve lakásfelújítók számára született.


Design Kilincs

Napjainkban a egyre többen áldoznak nagyobb figyelmet a lakberendezésre. Design kilincs választékunk a belsőépítészet iránt fogékony, saját lakókörnyezetükre igényes építkezők illetve lakásfelújítók számára született.


Tupai kilincs

A Tupai Európa egyik vezető prémium kilincsmárkája.

A modern és klasszikus modelleket egyaránt felvonultató nagyon igényes termékválasztéka mellett a portugál gyár kiváló műszaki megoldásairól, többek között rendkívül stabil fémrozettáiról híres. A cég általunk forgalmazott összes rozettás modellje minősített termék, azaz a legnagyobb igénybevételnek is ellenálló, vandál biztos kilincs.


Mandelli kilincsek

A Mandelli cég a világ egyik legjelentősebb rézkilincs gyártója Milánóból, a formatervezés fővárosából. Kreatív modelljeivel a design nemzetközi élvonalát képviseli, immár több mint 50 éve. A nemes réz felületek a cég által szabadalmaztatott speciális, igen kemény lakkal vannak ellátva (fluxcoating), mely a hosszú élettartam garanciája. A csúcsminőség és a design harmónikus egységének megvalósítása által mára a Mandelli kilincsek az igazi luxus és a legkifinomultabb ízlésvilág tartozékaivá váltak.


FIMET DESIGN

 

A Fimet az olasz kilincsgyártás egyik kiemelkedő képviselője. A családi vállalkozás 1986 óta tervez és készít kilincseket. A kínálatunkban található kilincsek egy kivétellel a rendkívül kreatív tulajdonos tervei alapján készültek. Termékeit igényes műszaki megoldások, nemes alapanyagok és egyedi, választékos formavilág jellemzi. A Fimet Design kilincseket egyenesen Olaszországból szállítjuk Önnek, jellemzően 2-4 hetes határidővel. A konkrét szállítási határidővel kapcsolatban kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.


Classic Kilincs

Classic kilincsválasztékunkat a hagyományos értékeket kedvelőknek állítottuk össze.

Napjainkban a egyre többen áldoznak nagyobb figyelmet a lakberendezésre. Classic kilincs választékunk a belsőépítészet iránt fogékony, saját lakókörnyezetükre igényes építkezők illetve lakásfelújítók számára született.

 


KILINCSEK FELÚJÍTÁSHOZ, RENOVÁLÁSHOZ

Az ezen az oldalon található klasszikus kilincseket kifejezetten ajánljuk az olyan, akár műemlék jellegű épületek elújításokhoz is, ahol cél a régi, hagyományos polgári lakások eredeti stílusának megőrzése. A STEFÁNIA kilincsek ráadásul választhatók egyedi megrendelés alapján korhű, lakkozatlan felület el is, illetve ugyanebben a modellcsaládban egyedi ablakkilincsek is kaphatók.


Rustic kilincs

Az Olasz építészet és kovácsoltvas messze földön híres kulturáját kínálja a Rustik kilincs család. A Rustic kilincsek egyedi hangulata, kovácsoltvas kialakítása, minden olyan lakásba, házba, villába, kúriába tökéletes választás, ahol szeretnék megtartani a korhű hangulatot. A Rustic kilincs a régi kort idéző megjelenésével, formavilágával, tökéletesen harmonizál a romantikus hangulatot kedvelők elképzeléseivel. A Rustic kilincseket előszeretettel használják fa nyílászárókhoz és kovácsoltvas kapukhoz, biztonsági rácsokhoz.