Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Kiegészítők

SZÚNYOGHÁLÓ

 

Szúnyogháló megoldások

Ha a rovarok megkeserítik az életét akkor szúnyogháló megoldásaink között segítünk megtlálni a legmegfelelőbbet. Kattitntson a fenti képre és ismerkedjen meg rovarhálló rendszereinkkel. 


kilincs

Kilincs megoldások

A gyártó cégek alapkilincsekkel felszerelve adják át termékeiket, mi ennél nagyobb szabadságot szereténk biztosítani megrnedelőinknek, így egy széles kilincsválasztékot mutatunk be érdeklődőinknek. Hogy megkönnyítsük döntését, a fenti képre kattitva eljut kilincs olalainkra, ahol csoportosítottuk kilincs kínálatunkat.