Belépés

Legyen naprakész aktuális akciónkról, új termékeinkről, új technológiákról! Nem kell mást tennie, mint a fiók létrehozása menüpont alatt megadja adatait a és mi rendszeresen tájékoztatjuk aktuális akcióinkról, újdonságainkról!

Köszönjük regisztrációját!

Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

  • icon SCHÜCO Classic - műanyag ablak
  • icon SCHÜCO - Thermo Design műanyag ablak
  • icon Panelablak megodások

schuco classic muanyag ablak


árajánlatkérésÉletünkben egyre nagyobb szerepet kap az energiahatékonyság, az ilyen jellegű megoldások éllovasa a SCHÜCO műanyag ablakrendszer. Széles választékával mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb műanyag ablakot és bejárati ajtót. Legyen az lakótelep, családi ház, vagy más létesítmény.   

Bővebben

shuco thermo design muanyag ablak


árajánlatkérésA Német prémium minőségű nyílászárókat képviseli választékunkban a SCHÜCO - Thermo Design család. A műanyag ablak és bejárati ajtó terén hatalmas tapasztalattal bíró, a termékeit folyamatos fejlesztő cég méltán képviseli a prémium kategóriát a nyílászáró piacon. 

Bővebben

muanyag ablak megoldasok lakotelepekre


árajánlatkérésRengeteg lakoteleppel találkoztunk és az ott tapasztaltakat rendszerbe fogtuk. Tekintse meg kész megoldásainkat panellakások ablakcseréire, kattintosn a képre a kerület és lakástipus szerint válassza ki az Ön lakását és küdje el ajénlatkérését részünkre.

 

Bővebben

Kapcsolat

Cég.:Best Door Magyarország Kft.

web:http://bestdoor.hu http://www.muanyag-ablak-ajto.com

telefon:06(70)513-5061

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adószám: 22757023-2-43

Skype Me™!

 

Cím: 

1094 Budapest,

Tűzoltó u. 71-75.


Nyitva tartás:

Hétfő:10 - 18 óráig

Kedd:10 - 18 óráig

Szerda:10 - 18 óráig

Csütörtök:10 - 18 óráig

Péntek:10 - 18 óráig

Szombat:9-13 óráig

Vasárnap:Zárva

Megközelítés:

A M3 Metróval Klinikák megállótól

A Klinikák metro megállóból kilépve, át kell kelni az Üllői úton. Az Üllői úton a jobb oldalon, a Nagyvárad tér felé sétálva a Lenhossék utcán jobbra kell fordulni. Az első kereszteződés a Tűzoltó utca, ahol balra fordulva 140 méter után, jobb oldalon találja nyílászáró szakkereskedésünket.
Nagyobb térképre váltás

 

A M3 Metróval a Nagyvárad tér megállótól

A Nagyvárad tér metro megállóból kilépve, a Klinikák felé kell indulni az Üllői út bal oldalán. Az Üllői úton a Mihalkovics utcára balra kell fordulni. Az első kereszteződés a Tűzoltó utca, ahol jobbra fordulva 220 méter után, bal oldalon találja nyílászáró szakkereskedésünket.


Nagyobb térképre váltás