Get Adobe Flash player

Belépés

Legyen naprakész aktuális akciónkról, új termékeinkről, új technológiákról! Nem kell mást tennie, mint a fiók létrehozása menüpont alatt megadja adatait a és mi rendszeresen tájékoztatjuk aktuális akcióinkról, újdonságainkról!

Köszönjük regisztrációját!

Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

panelprogram


árajánlatkérésKész megoldásaink vannak panellakások ablakcseréire, kattintosn a képre a kerület és lakástipus szerint válassza ki az Ön lakását és küdje el munkatársainknak. 

 

rehau muanyag ablak


árajánlatkérésA Német prémium minőségű nyílászárókat képviseli választékunkban a REHAU. A műanyag ablak és bejárati ajtó terén hatalmas tapasztalattal bíró, a termékeit folyamatos fejlesztésű cég méltán képviseli a prémium kategóriát a nyílászáró piacon. 

gealan muanyag ablak


árajánlatkérésÉletünkben egyre nagyobb szerepet kap az energiahatékonyság, az ilyen jellegű megoldások éllovasa a Gealan műanyag ablakrendszer. Széles választékával mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb műanyag ablakot és bejárati ajtót. Legyen az lakótelep, családi ház, vagy akár passzívház.  


árajánlatkérésMinden szerda délig leadott és leelőlegezett megrendelsét következő hét péntekéig legyártásra és leszállításra kerül. A 9 napos vállalásba a beépítés nem tartozik bele. 

családi ház építéscsaládi ház építés
Főbb tevékenységünk a ház építés, honlapunkon talál képeket, látogasson el. Profi családi ház kivitelezés: Vario-ház
napelemnapelem
Üzletünk nap- kollektorok és elemek, más energia megtakarítás megoldásokkal önnek személyre szabva megoldást készít. Célunk, hogy az Ön fölös energia költségeit nullával egyenlővé tegyük! Látogasson el napelem weboldalunkra és informálódjon.
beltéri ajtókbeltéri ajtók
Beltéri ajtók, nyílászárók. Debrecenben, saját méretben! Amiket készítünk: üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Látogasson el hozzánk és válasszon óriási választékunk közül, vagy nézzen el honlapunkra, további ajtóinkért, információért. Több éves múlt ajtó, beltéri ajtók terén.
fenyőbútorfenyőbútor
Fő profilunk elemei az fenyőbútor alkatrészek értékesítése amikor az webshopunjkban vásárolhat. Látogasson el fenyőbútor honlapunkra melyen, további szolgáltatásaink közül választhat ezek segítenek önnek a megfelelő fenyőbútor karbantartásban.
beltéri ajtókbeltéri ajtók
Beltéri ajtók, nyílászárók. Az országban, egyedi méretben! Amiket forgalmazunk: laminált beltéri ajtó, hangszigetelt beltéri ajtó, üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Jöjjön el hozzánk és válasszon hatalmas választékunk közzül, vagy nézzen el weboldalunkra, további ajtóinkért, információért. Több éves gyakorlat ajtó, beltéri ajtók terén.
napkollektornapkollektor
Vállalkozásunk kollektorok, napelemek, külömböző energia megtakarítás megoldásokkal önnek egy személyre szabott megoldást alakít ki. Célunk, hogy az Ön felesleges energia költségeit nullára csökkentsük! Látogasson el napkollektor honlapunkra és tudjon meg többet.
nyílászáróknyílászárók
Fő profilunk a nyílászárók, forgalmazása és beépítése, legjobb értékben. A műanyag nyílászárók legjobb jellemzője a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg, szél ellen. Az állandó kérdés mindig az, hogy a nyílászáró legmegbízhatóbb anyaga a hagyományos fa, a rozsdamentes alumínium, vagy a századunk legjobb anyaga, a műanyag. Műanyag ablak termékeink megvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy házhoz szállítva, beépítve. Jöjjön el nyílászárók weboldalunkra, szerezzen infót nyílászáró termékeinkről.
honlap készítéshonlap készítés
Fő szolgáltatásaink többek közt az weboldal készítés, karbantartás amikor az Ön weboldalát készítjük el. Nézzen rá honlapkészítés honlapunkra melyen, egyéb szolgáltatásaink közül választhat amik segítenek önnek a megfelelő webes megjelenésben .
weboldal készítésweboldal készítés
Szolgáltatásaink közzé tartozik az weboldal készítés, karbantartás mikor az Ön weboldalát készítjük el. Kattintson honlapkészítés weblapunkra melyen, egyéb szolgáltatások közül választhat ezek segítenek önnek a választáshoz.