Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Fa bejárati ajtó

Fa bejárati ajtók!

Ismerje meg a Best Door Magyarország Kft. Fa Bejárati Ajtó választékát! Választékunkban megtalálja a borovi fenyőből, lucfenyőből, tölgyből készült bejárati ajtókat egyaránt.

Tölgy

Műszaki tartalom:

Alapanyag: tok 60mm vastag tömör tölgyfa, lap: 60mm vastag - 40 mm vastag fenyő magelem kétoldali 10 mm-es toldás és göcs mentes tölgyfa borítással.

Szerkezet: EURO falcos, hőszigetelt filung betétes.

Üvegezés: domborított reflexiós üveg.

Vasalat: 5 ponton záródó ajtó zár, 3db 3 dimenziós ajtópánttal.

Felület: környezetbarát lazúros felületkezelés, lakkozva.

Tartozékok: kilincs, cím, biztonsági zárbetét.