Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Bejárati ajtó

Best Door Bejárati Ajtók

Tűzgátló és Biztonsági Bejárati ajtóFa Bejárati ajtóMűanyag Bejárati ajtó

  


 

Bejárati ajtó választékunk kilakaításánál fontos szempont volt, hogy mindenki megtalálja az elvárásaihoz leginkább illő bejárati ajtót.

Tűzgátló bejárati ajtók:

2011-től társasházaknál kötelező az úgynevezett tűzgátló bejárati ajtók használata. A tűzgátló bejárati ajtók speciális technikai ajtók, kiviteltől függően 30-90 perces folyamatos tűznek ellenállva ki kell, hogy nyíljanak és a hő hatására dagadó szigeteléssel el kell zárniuk a füst utját, ezzel is védve szereteinket és megakadályozza a tűz elterjedését.  Kínálatunkban szereplő tűzgátló bejárati ajtó, az egyik legkiválóbb minőségű biztonsági ajtó a piacon.

Fa bejárati ajtó

A fa a legősibb építőanyagunk, így fa bejárati ajtó választékunkat, leginkább a régi, klasszikus értékeket kedvelő családoknak kínáljuk. Fa bejárati ajtajaink natúr és felületkezelt változatban készülnek és természetesen rendelhető hozzájuk felül és oldalvilágítók is. Kivitelüket tekintve a fa bejárati ajtók lehetnek egy vagy kétszárnyúak, kifelé vagy befelé nyílóak. 

Műanyag bejárti ajtó:

A legnépszerűbb mégis műanyag bejárati ajtó. Alacsony karbantartási igényének, időtálló kivitelének köszönheti töretlen térhodítását. Arról nem is beszélve, hogy a műanyag bejárati ajtó már színes formában is rendelhetó.  Az újgenerációs műanyag bejárati ajtók hőszigetelése azonos az ablakok hőszigetelési  értékével és egy kis ráfordítással MABISZ minősítéssel rendelkezhetnek.