Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

  • icon SCHÜCO Classic - műanyag ablak
  • icon SCHÜCO - Thermo Design műanyag ablak
  • icon Panelablak megodások

schuco classic muanyag ablak


árajánlatkérésÉletünkben egyre nagyobb szerepet kap az energiahatékonyság, az ilyen jellegű megoldások éllovasa a SCHÜCO műanyag ablakrendszer. Széles választékával mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb műanyag ablakot és bejárati ajtót. Legyen az lakótelep, családi ház, vagy más létesítmény.   

Bővebben

shuco thermo design muanyag ablak


árajánlatkérésA Német prémium minőségű nyílászárókat képviseli választékunkban a SCHÜCO - Thermo Design család. A műanyag ablak és bejárati ajtó terén hatalmas tapasztalattal bíró, a termékeit folyamatos fejlesztő cég méltán képviseli a prémium kategóriát a nyílászáró piacon. 

Bővebben

muanyag ablak megoldasok lakotelepekre


árajánlatkérésRengeteg lakoteleppel találkoztunk és az ott tapasztaltakat rendszerbe fogtuk. Tekintse meg kész megoldásainkat panellakások ablakcseréire, kattintosn a képre a kerület és lakástipus szerint válassza ki az Ön lakását és küdje el ajénlatkérését részünkre.

 

Bővebben

Bejárati ajtó beépítési útmutató

Bejárati ajtó beépítési útmutató - karbantartási útmutató - garancia

1. BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

A megvásárolt nyílászáró beépítését minden esetben szakemberrel célszerű elvégeztetni. Az alábbiakban részletes képpel és útmutatással igyekszünk segíteni a beépítést végző munkáját. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a leírtaktól eltérő, szakszerűtlen beépítésből eredő esetleges meghibásodásokért a forgalmazó nem vállal felelősséget. Szereljük fel a csomagban található kilincset és a másodzár címkét a beépítendő ajtóra!

1. Ellenőrizzük, hogy a falnyílás mérete azonos-e a beépítendő ajtó méretével. Mit jelent ez? Ha a vásárolt ajtó “N” mérete 100x210 cm, akkor a nyílás méretnek legalább ekkorának kell lennie! Ebben az esetben ugyanis két oldalt és felül -2 cm az elhelyezési hézag, illetve a hőszigetelő hab helye. Ügyelni kell arra, hogy az elhelyezési hézag 3-4 cm-nél több ne legyen! Ebben a vastagságban ugyanis a tömítő hab viselkedése megváltozik.

2. Az ajtót behelyezzük a falnyílásba, majd elvégezzük a pontos szintezést (a megfelelő magassági pozíciót és a vízszintezést a tok alá tett alátétekkel érjük el). A tokalsó magasságban a végleges padlóvonalra kell hogy kerüljön.

3. Ezt követően a felső sarkokon ékeléssel rögzíteni kell ideiglenesen a tokot. KÖZÉPEN ÉKELNI TILOS! A felső sarokpontok ki-be mozgatásával a tokot pontosan függőlegesbe állítjuk.

4. A vízszint és függőleges folyamatos ellenőrzése mellett a tokrögzítőket a falhoz fúrva rögzítjük a tokot a pántok oldalán. Ezután rögzítjük a zár oldalán az alsó pontot. (Rögzítéshez a egységcsomagban található dűbeleket használunk). Ha a beállítások a rögzítés folyamán nem mozdultak el, zárjuk az ajtót; ha minden szintezés és beállítás tökéletesen sikerült, az ajtószárny akadálymentesen kell, hogy működjék! A zár oldalán, a tok felső részét (amit még nem rögzítettük meg) állítsuk be úgy, hogy az ajtólap tökéletesen párhuzamosan érjen össze a tokkal. Ezután rögzítjük a tok felső és középső pontokat.

5. Ha a szerkezet akadálymentesen működik, akkor végezhető el a hőszigetelő, purhabos hézagtömítés. A hab dobozán erre vonatkozólag találunk utasítást. Ha a felesleges hab levágásra került, gondoskodni kell a vágott felület vízzárásának biztosításáról sziloplaszttal vagy szegélyezés útján. A dűbelvezető lyukakat a tok belső részén, az egységcsomagban található kupakokkal zárjuk le.

FONTOS! BEÉPÍTÉS UTÁN A VÍZ BEJUTTATÁSÁVAL JÁRÓ MUNKÁLATOK, (PL. VAKOLÁS, BETONOZÁS) ESETÉN GONDOSKODNI KELL A HELYISÉG MEGFELELŐ SZELLŐZTETÉSÉRŐL, HOGY A NEDVESSÉG MIELŐBB ELTÁVOZHASSON! AZ ILYEN NEDVESSÉG OKOZTA HIBÁKÉRT A GYÁRTÓ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET !

2. KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

A vasalatelemek egymáson csúszó-, mozgó alkatrészeit, zárakat félévente műszerolaj finomságú olajjal át kell kenni! A tisztítást, mosószeres, porszemcse nélküli nedves törlőkendővel lehet elvégezni. Ha az ajtót és környezetét nagy mennyiségű víz éri, gondoskodjon a helyiség megfelelő szellőztetéséről, hogy a nedvesség minél előbb elpárologjon! TILOS AZ AJTÓ FELÜLETÉN NITRÓ-ALAPÚ TISZTÍTÓSZEREKET HASZNÁLNI!!

3. GARANCIA

1 év teljes körű garancia (mechanikai, felületi, beépítési).

A garancia csak az Best Door Magyarország Kft. beépítő csapat munkája esetén érvényes, külsős szállítók vagy ismeretlen beépítők által okozott szállítási és beépítési károsodás, rongálás és nem célszerű használata esetén a garancia megszűnik.