Rólunk írták

Várszegi Norbert

Tisztelt Zsuzsa!

 

Köszönöm a rendkívül körültekintő tájékoztatást és kedvességet, amit szerződéskötéskor tapasztaltam. A kivitelezés, minden tekintetben a megbeszéltek szerint zajlott, amiben építészmérnökként sem találtam kifogást. A munkatársai profin álltak a feladathoz és még a feleségem is elégedett volt, mivel a srácok feltakarítottak maguk után. Mindent egybevéve örömmel írom ajánló soraimat a műanyag ablak cserével kapcsolatosan. 

 

Üdvözlettel:

 

Norbert

Nyisztor László

Sziasztok!

 

A közlemúltban bejárati ajtó lett cserélve a lakáson. Maradéktalanul elégedett voltam munkatársaitokkal. A felmérést, kivitelezést, határidőre teljesítették a fiúk, amit ezúton is nagyon köszönök.

A továbbiakban az ilyen jelegű munkáinkkal is megkereslek benneteket.

 

Köszi!

Nyisztor Laci

Mohos László

Kedves Edit!

 

Szeretném megköszöni Önnek az ajánlatadás során tanúsított türelmét, hasznos ötleteit és tanácsait. Valamint őszinte elismeréssel szeretnék szólni munkatársaik által elvégzett munka minőségéről és a felmerülő problémák kezelésével kapcsolatos hozzáállásukról.

Köszönöm minőségi munkájukat!

 

Üdvözlettel:

 

László

Ablaknyitás módjai

Ablakok nyításmódja

A nyitásirány meghatározása: a pánt felöli oldalán szemben állunk a nyílászáró pántjaival és a pántoldal határozza meg.

Nyításmódok:

Egyszszárnyú ablakok nyításmódja:

fix ablakbalos egyszárnyú nyílójobbos egyszárnyú nyílóbukó ablakbukó-nyíló ablakbukó-nyíló ablak, fix felülvilágítóval bukó-nyíló ablak, bukó felülvilágítóval


  


 

 

 


Kétszárnyú ablakok nyításmódja:

kétszárnyú fix ablakkétszárnyú nyíló - bukó-nyíló ablakkétszárnyú nyíló - bukó-nyíló ablak, fix felülvilágítóvalkétszárnyú nyíló - bukó-nyíló ablak, bukó felülvilágítóval